«I’m gettin too old for this shit»

Richard Donner-klassikeren er i likhet med Die Hard en julefilm som er perfekt å se når som helst, ikke bare i jula.

Filmen er tilgjengelig på Viaplay. Vi anbefaler å se filmen der, på DVD /Blu Ray vil du risikere at timinga ikke stemmer pga. PAL-formatet.

NB: Vi har fått melding om at Blu Ray også kan være litt ute av sync og anbefaler derfor Viaplay-versjonen inntil vi kan justere hastigheten på kommentarsporet slik at det matcher.

Følg instruksjonene i lydfila for å synce filmen opp med mp3-en.

Med: Stian Askeland, Jostein Hakestad, Ida Joynt

 

Rad Tracks er kommentarspor til kjente og kjære (og noen ikke-så-kjente og ikke-så-kjære) filmer som vi i Rad Crew lager for dere som er Radiators og Radstronauts.

3 Kommentarer

 1. Raymond

  Jeg har den nordiske bluray’en av denne filmen og den synkes ikke med kommentareren deres. Har testet 3 ganger og har kjørt ca. 10-20 min hver gang. er i synk første 3 min, etter det er det helt ute å kjøre! Er det streamen fra viaplay dere spilt inn fra? Da er den i en helt annen hastighet eller så har de en annen cut av filmen! Denne Blurayen er 1:49:32 lang og 24fps

  Svar
  • jostein

   Det er viaplay-versjonen vi har spilt inn med ja. Takk for feedback. Kjipt at det er forskjellig hastighet. 24fps tyder på at det er snakk om PAL-format noe som kan være årsaken

   Svar
  • jostein

   Vår versjon av filmen er 1:50:07 så det kan faktisk tyde på at det er en annen cut.

   Svar

Legg igjen kommentar

Din e-post adresse blir ikke publisert