Velkommen til Rad Crew Nights – podcasten som handler om alt og ingenting – sin jule/nyttårsepisode.  Den lå under juletreet, en liten hemmelighet mellom oss og deg.  Hell deg en kopp gløgg og relaaaaaaaax.

 

RAD CREW NIGHTS har nå RSS feed og du kan abbonnere på den i en podcast app! RSS-feeden krever innlogging. Instruksjoner for hvordan:  http://premium.radcrew.net/premium-podcast-hvordan/

 

Intro: «Falcon» av RAH Band

11 Kommentarer

 1. jorgmeister

  Hvilken sang er det dere benytter som intro (den med saksofon solo…) ?

  Svar
 2. Svirre

  Nå må du ikke jumpe sharken helt Alexander. Det er en ting å tulle med dansker, men jeg tror folk med diagnosen OCD sliter med litt mer enn mandarinskall. Ikke bland politisk korrekt med å være drittsekk mot folk med nok problemer.
  Ellers en dritmorsom kast som alltid. Ser frem til videre utvikling for Rad crew i 2015.

  Svar
   • Jack

    Det er aldri meningen å være kjipe i Nights. Vi forsøker heller ikke å legge bånd på oss eller tenke for mye gjennom det vi sier, Håper folk tar oss for det vi er, nemlig Rad Crew Nights – det avsporede toget i Rad Crew tunnelen. Vi tråkker nok på noen tær i Nights, men forsøker å holde oss unna salaten.

    Sorry til Svirre om det ble for mye. Det blir sikkert verre framover også. Beklager på forhånd.

    Uansett god tilbakemelding, og takk for engasjement og kritikk.

   • Svirre

    Takk for tilbakemeldingen, kult at dere bryr dere. Jeg må bare beklage tonen i innlegget, den var surere en nødvendig. Dere holder dere godt innafor enda.
    Bare unngå «punching down». Det finnes mye grov humor som ikke kommer på bekostning av folk med nok problemer eller fordommer mot seg. Ikke brems opp togkrasjen, bare led det rett vei.
    Og som man sier: «Sometimes you can jump the shark so hard you can touch the moon». Jeg har trua på Rad crew nights.

 3. Christian

  Som vanlig fantastisk morsomt. Det tok HELT av da dere skulle gi folk kallenavn. I mine øyne fikk jeg selvsagt det beste 😉

  Svar
 4. subsequent

  Flott episode.

  Digger også den nye RSS feeden, rett inn på iphonen min. Deilig og kunne høre på denne sluskete podcasten når jeg ønsker.

  Svar
 5. Hollie

  Wonderful blog! I found it while searching on Yahoo News.
  Do you have any tips on how to get listed in Yahoo News? I’ve been trying for a while but I never seem to get there!
  Appreciate it

  Svar

Legg igjen kommentar

Din e-post adresse blir ikke publisert