Elsk dem eller hat dem, Marvel-filmene er det største innen underholdning. Rad Crew går i denne spesialen gjennom all musikken komponert for de såkalte MCU-filmene fra Iron Man til Black Panther, og diskuterer hva som er bra og hva som er mindre bra.

Kim og Jostein er filmmusikk-fanatikere. Sporadisk vil de prøve å guide deg gjennom filmmusikkens verden, og siden Infinity War er rett rundt hjørnet, hva passer vel bedre enn en halvannen times episode om Marvel-filmene hittil? Alan Silvestri, Michael Giacchino, Henry Jackman m.fl. har bidratt til musikken, og serien bærer nok preg av å ikke ha hatt en skikkelig musikalsk «rød tråd». Likevel er det mange godbiter der.

Det meste av musikken som diskuteres finner du på Spotify.

 

Takk for støtten vi får fra våre nesten 290 premium-medlemmer! Hjelp oss til 300!

Med: Kim Østenfor Spildrejorde og Jostein Hakestad

For RSS-feed og abonnenementsinfo klikk HER.

Episoden krever innlogging. Ikke medlem? Det kan du bli for bare 39,-! Det er prisen av en pakke med Norvegia i skiver!