Ahh, Los Angeles.

Vi har skilt lag nå men det var som venner…ish.  Det er en ganske merkelig og enorm by med mange kontraster. Likte spesielt dårlig at det var så mange fattige der og at de hadde det såpass dårlig. I Norge tar vi hvertfall litt bedre vare på hverandre og har et helsevesen som funker for alle, ikke bare de rike.

Selv om E3 gjorde fullstendig knockout på meg både mentalt og fysisk tok jeg og Erling fra Spillmatic en tur til Universal Studios Hollywood forrige fredag. Det var SJEF. Vi spiste på Krusty Burger, besøkte Springfield, tok Studio-touren, Jurassic Park-riden, og så Waterworld-showet. Kjempegreier!

Vil jeg tilbake til Los Angeles? Ja, hvorfor ikke?

Pluss noen observasjoner:

  • L.A Downtown lukter grilla kjøtt uansett hvor du går
  • California er varmt
  • Folk er faktisk veldig hyggelige men uvisst hvor mye av det skyldes at de jobber i serviceyrker og jobber for tips, jeg velger å tro at de bare er hyggelige!
  • Los Angeles International Airport er helt crazy.
  • Du kan faktisk bruke Uber-appen som erstatning for Taxi og det funker helt fint.