Jack forteller om sitt nye julealbum i denne episoden av Rad Crew Nights. Pluss: pleier du å lese Terms & Conditions? Ikke vi heller!

Pluss Rad or Sad!

Ingen videoversjon ettersom videokameraet var pakka ned til E3-turen! Neste gang er video tilbake, sorry for det!

Velkommen…til Rad Crew Nights.

 

4 Kommentarer

 1. anders

  Er litt sterkt å sei at Google lever av å selge personinfoen din. Infoen om deg forlater jo sansynlegvis aldri økosystemet til Google. Er vel heller sånn at selskapa laster opp ein reklame som Google då viser meg av og til. Eg trur ikkje et AS kan ringe Google og kjøpe all info om meg, forøvrig ligger det jo like mykje info hos Apple og deira UELA gjir dei jo alle bruksretter so vist dette scenarioet først kan brukast mot Google kan det jo og brukast mot Apple 😉

  Svar
 2. Jack

  Eneste jeg kan si er at om du ikke har sett dokumentaren bør du gjøre det. Mer av vår info er på «avveie» enn det vi faktisk er klar over. Hvem som er verst kan diskuteres opp og ned i mente, og vi bør oppfordre folk til å ha et mer informert forhold til hva de faktisk skriver under på. Jeg har solgt sjela mi til Google for lenge siden, og frykter absolutt ikke at det betyr at de veit mer om meg og mitt liv enn jeg kan leve med.

  Takk for god kommentar, og for at du hører på Nights!

  Svar
 3. ToreB

  facebook osv er jo mye værre alt du skriver og legger ut av bilder osv blir jo fb autmatisk fb sitt…

  Svar
 4. Betty

  We stumbled over here from a different page and thought I should check things out.
  I like what I see so now i’m following you.
  Look forward to going over your web page repeatedly.

  Svar

Legg igjen kommentar

Din e-post adresse blir ikke publisert