Hei!

Som dere kanskje vet skal jeg til E3! Derfor tenkte jeg å skrive en daglig update derfra, i tillegg til alt det andre innholdet, som BARE dere skal få tilgang til! Kanskje litt eksklusive videoklipp og lydbiter også!

Det er det minste vi kan gjøre for støtten vi får!

Jeg er i L.A. fra 14.juni til 19.juni.

6 Kommentarer

 1. Hans Vangli

  Høres helt supert ut 🙂 gleder meg. Dere har store planer for dekking av E3 i år, så jeg har bestemt meg for å kun følge med på dere når E3 begynner håper det da blir enklere å få med seg det viktigste fra E3.

  Svar
  • jostein

   Skal prøve å innfri forventningene! Men husk at Gamestop og IGN er 10-20 folk og jeg er bare 1 der borte! Men skal prøve så godt jeg kan.

   Svar
 2. ToreB

  du kommer til og gjøre det bra uansett jostein du og resten av gjengen gjør jo dette helt frivelig så:)

  Svar

Legg igjen kommentar

Din e-post adresse blir ikke publisert