super_mario_bros_xlgDette innholdet har ikke vært tilgjengelig på Radcrew.net på lenge men vi gir det til dere som støtter oss, som en smakebit på det dere har i vente av Rad Tracks i fremtiden. Opprinnelig innspilt inn i 2011.

Dette er et kommentarspor til Super Mario Bros: The Movie, den store floppen fra 1993 med Bob Hoskins og John Leguizamo.

Følg instruksjonene i starten av fila for å høre hvordan du skal synkronisere kommentarsporet med filmen.  MERK: Det må være NTSC-versjon av filmen, en europeisk PAL-DVD vil ikke ha korrekt tidssignatur.

Med: Aleks Hakestad, Stian Askeland og Jostein Hakestad

Følg med videre for minst 3-4 nye Rad Tracks før jul!  Har du ønsker om hvilke filmer vi skal kommentere? Kontakt oss på email @ radcrew dot net.

OG TUSEN TAKK FOR DIN STØTTE TIL RAD CREW!