*Kremt* er mikrofonen på? Det er visst #ThankYouPatrons-dagen så la oss bare benytte anledningen til å takke både Premium-medlemmer og de som støtter oss på Patreon!

Vi er ikke perfekte, og noen uker er vi kanskje bedre enn andre – men vi setter utrolig pris på tilliten som er gitt oss slik at vi kan eksperimentere med idiotiske podkaster forhåpentligvis i lang tid fremover.

11 sesonger av Rad Crew Nights eksisterer kun fordi dere som støtter oss har bidratt, og det samme gjelder et studio vi kan bruke til å lage showene, servere til å holde alle showene online (og ikke minst våre partner-show online)

Snart kommer første ep av nyhetsoppsummeringsshowet til Jostein, State of the Game, som vi håper dere vil like! Dette er inkludert for alle på Ultimate (10 USD) nivå og oppover! 

Hjertelig takk,

Are, Stian (definitivt to forskjellige personer), Aleks, Jack, Ida, Thomas, Inger Lise, Yngvil, Magnus og Jostein

PS: Dere er allerede sykt gavmilde, men vi drister oss til å tipse om innsamlingsaksjonen for Amnesty International Norge som foregår KUN på vår Twitch-kanal den 30. november fra kl 12 til kl 24.  Det blir moro!