Jack er tilbake og har lært en ting eller to om 1800-talls vitenskap som han vil dele med oss. Pluss: Selvmords-sekten Heaven’s Gate hadde rett? Og det er Spooktober, med en skrekk-relatert Rad or Sad!  

med: Are Ness Fløgstad, Vegar Hatleskog, Aleks Hakestad, Jack Tenold, Jostein Hakestad

Takk til Exec. Producers:

Eirik Haver, Christian Langeland, Ole Jørgen Øverby, Mikkel Andreas Granrud, Thomas Folgerø, Erlend Solberg, Thor Olav Iversen, Tor Magnus Knudsen, Raymond Kaspersen, Alexander Gjelstenli, Isak Pedersen, Henning Wold, Kim Mygland, Stian Mæland, Gjøran Helge Nilsen, Rikard Olsen, Andreas Antbro, Erlend Hettervik, Espen Steinstø, Glenn Abrahamsen, Håkon Kvernstrøm, Kjell Terje Årsland, Levi Thunold, Olav Andre Ulriksen, Torbjørn Talseth, Kristin, Mats Taraldsen

Takk for støtten alle sammen!

For RSS-feed og abonnenementsinfo klikk HER.

Episoden er også tilgjengelig via vår Patreon.

Episoden krever innlogging. Se medlemsmulighetene på radcrew.net/keepitrad!