Vi koser oss med litt 90-talls-underholdning – hvis du med «underholdning» mener canyon.mid.

Pluss: selvfølgelig et nytt Rad or Sad-segment.

Takk for støtten alle sammen! We <3 you!

Med: Jack Tenold, Stian Askeland, Are «Dr» Ness Fløgstad og Jostein Hakestad

For RSS-feed og abonnenementsinfo klikk HER.    NYTT PASSORD FOR SEPTEMBER/OKTOBER!

4 Kommentarer

 1. SubLevel28

  LOL som en nordfra når æ høre scooter så tenke æ aldri to-hjuling. Æ tenke snøscooter.

  Svar
 2. anders

  Gir ingen meining at man går fra ein analog plugg i iphone til ein digital for å bygge inn ein bedre dac i telefonen. Heile hensikten til ein dac er jo å konvertere digitale til analoge signal. Korfor vil man ha ein ny plugg for digitale signaler av den grunn? Det kan gi ein fordel i den forstand at folk som ønsker å selge headsett, høgtalere etc til telefonen no kan hente ting ut digitalt og bygge inn ein god dac i sitt produkt, men den muligheten hadde dei forsovidt allerede med den eksisterande digitale pluggen. Kan jo tenkast at sistnevnte vel og merke hadde nokre innebygde avgrensninger med tanke på kor bra lydkvalitet den kunne overføre, men so lenge man kun snakker om stereo skal det jo veldig lite banbdredde til so eg har min tvil om at det er der skoen trykker.

  Svar
  • Rad Crew

   Det er vel først og fremst for å spare plass inni telefonen, etter min mening.

   Svar

Legg igjen kommentar

Din e-post adresse blir ikke publisert