Problematiske MMA-fighter-navn, kleine gitarister og et helt nytt segment av RAD OR SAD i februar måneds 2. episode av Rad Crew Nights!  Tusen takk for at dere abbonnerer!

Med: Jack Tenold, Aleksander Hakestad, Jostein Hakestad

 

5 Kommentarer

 1. hardrock_ram

  Dere skulle hatt et mer politisk ukorrekt rad or sad-segment. Men man må vel ta slike hensyn når man er corporate 😛

  Svar
  • jostein

   Vi tar dette til etterretning på neste shareholders meeting

   Svar
 2. Jakoozie

  Kul topp 5! Ikke helt enig i at lange gitarsoloer er en uting. Som wannabe-shredder selv synes jeg det kan være veldig kult med en lang solo på scenen, hvis det er gjort bra. Ting som oppbygning, dynamikk og såklart ferdigheter er jo ekstremt viktig her. Det er en typisk ting som er kult hvis du er tilstede, og ikke så interessant å se i ettertid, hvis du ikke selv er gitarinteressert.

  Svar
 3. Jakoozie

  Og Joe Satriani er vel egentlig kjent for å være en av gitarshredderne som faktisk har melodier i sangene sine, til forskjell fra de fleste andre. Synes ikke det er noe dårligere enn annen instrumentalmusikk.

  Svar

Legg igjen kommentar

Din e-post adresse blir ikke publisert